Advokatfirmaet Seland DA og Advokatfirma Orwall & Co DA fusjonerer

Utfordrer landets ledende skatterettsmiljøer

No items found.
1/6/16

- Utfordrer landets ledende skatterettsmiljøer

Partnerne i Advokatfirmaet Seland DA og Advokatfirma Orwall & Co har med virkning fra 1. juni slått seg sammen for å styrke sin stilling i markedet. Sammenslåingen vil bidra til å synliggjøre og utvikle firmaenes juridiske kompetanse innen skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

Det fusjonerte advokatfirmaet har fått navnet Advokatfirmaet Seland Orwall DA, og består ved etableringen av 27 medarbeidere. Det nye selskapet vil ha kontorer i Klingenberggt. 7A i Vika, Oslo.

Det nye firmaet vil tilby solid erfaring og omfattende kompetanse innenfor en rekke bransjer og rettsområder, med hovedfokus på skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

Advokatfirmaet Seland Orwall DA blir ett av de største skatte- og avgiftsrettslige advokatmiljøene i landet.

Fusjonen gir oss spennende muligheter som innebærer at vi kan tilby gamle og nye kunder bredere erfaringsgrunnlag og spisskompetanse innenfor flere kjerneområder. Vi tror at etterspørselen etter blant annet skatterettslige tjenester vil øke fremover. Samtidig er sakene ofte komplekse, og krever tverrfaglige team. Vi er overbevist om at fusjonen gjør oss enda bedre i stand til å bistå kundene, sier den nye styreleder og administrerende partner Svein Aalling.

Den samlede kundeporteføljen består av både norske og utenlandske selskaper, offentlige myndigheter, organisasjoner, personlig næringsdrivende og enkeltindivider. Advokatfirmaene har i dag en sterk posisjon innenfor bransjer som oljeservice, regnskap/revisjon og landbruk.

- Etter fusjonen vil vi i tillegg aktivt kunne tilby bistand innenfor våre kjerneområder til nye bransjer, sier Aalling.

Kontaktpersoner:

Advokat Svein Aalling
Telefon: 92 26 81 41
saa@selandorwall.no

Advokat Stian Wessel
Telefon: 97 65 55 56
sw@selandorwall.no

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us