Julegave med bismak

Kona ble kjempeglad da hun bittelille julaften ryddet bort tøyet fra entreen slik at alle gløgg-gjestenes yttertøy skulle få plass senere på ettermiddagen.

No items found.
7/12/11

Kona ble kjempeglad da hun bittelille julaften ryddet bort tøyet fra entreen slik at alle gløgg-gjestenes yttertøy skulle få plass senere på ettermiddagen. Ut av sin manns frakklomme falt det et papir. Hun tok det opp og så at det var en kontoutskrift, en uttaksmelding. Der sto det at det var gjort et uttak fra banken på kr 5 millioner kroner samme dag! Det svimlet nesten for henne da hun bl.a. så for seg store diamanter, ny spisestue og et cruise i Karibien. Og hun som bare hadde fått ullsokker til jul av sin mann nå flere år på rad! Gjestene og mannen la merke til at kona var i virkelig julestemning i selskapet på kvelden, og mannen fikk ekstra oppmerksomhet fra kona etter at gjestene var gått hjem.

Julaften kom og kona og barna ventet i spenning på at Julenissen skulle komme med gavene. Forventningene var til å ta og føle på. Kona var svært spent da Julenissen fant fram en liten og pent innpakket eske. Diamantring?! Nei, et par sokker! Mon tro hva han kunne gjemt inni dem. Ingenting viste det seg.

Mannen hadde – akkurat slik han pleide å gjøre hver bittelille julaften - vært i banken og tatt ut sin formue på 5 millioner kroner. Ikke for å kjøpe fine gaver, men for å ha dem i safen til 2. januar. Da satte han dem inn igjen på sparekontoen sin.

Dette hadde gått greit i mange år, men denne gangen ble forholdet oppdaget av Skatt Øst. De hadde mottatt en hvitvaskingsmelding fra banken. Sjokket ble stort da mannen ble etterliknet for ti år tilbake og ble ilagt tilleggsskatt. Regningen lød på en million kroner! Kona bestemte seg for å forlate mannen sin.

Hadde bare Julenissen visst om dette, ville han anbefalt mannen – som han hadde anbefalt andre – å ta kontakt med Advokatfirmaet Seland DA før jul. Mannen kunne da ha unngått tilleggsskatt og – dersom ønskelig - beholdt kona.

GOD JUL!

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us