Petters lille juleønske

Lille Petter hadde de 5 siste årene ønsket seg penger fra Julenissen. Siden hans muntlige ønsker ikke hadde gått i oppfyllelse, valgte Petter i år å skrive et langt brev til Julenissen hvor han ønsket seg 1000 kr.

No items found.
5/12/12

Lille Petter hadde de 5 siste årene ønsket seg penger fra Julenissen. Siden hans muntlige ønsker ikke hadde gått i oppfyllelse, valgte Petter i år å skrive et langt brev til Julenissen hvor han ønsket seg 1000 kr. Petter hadde nesten sluttet å tro på Julenissen, så han håpet at hans ønske i år ville gå i oppfyllelse. En jul uten Julenisse blir jo ikke det samme.

Da posten mottok Petters brev som var adressert til Julenissen, besluttet de å videresende brevet til statsministeren. Etter å ha sett hva brevet gjaldt valgte statsministeren å videresende Petters brev til finansministeren.

Finansministeren moret seg virkelig over Petters brev, og besluttet at Petter skulle få sitt gaveønske oppfylt. Finansministeren syntes imidlertid at 1000 kr var i meste laget for en liten gutt, og besluttet å sende Petter 200 kr.

Gleden var stor da Petter endelig fikk sitt juleønske, og han jublet over sine 200 kr og måtte le av de som hadde fortalt han at Julenissen bare var oppspinn. Julenissen eksisterer!!

Petter satte seg straks ned og skrev et takkebrev til Julenissen: " Kjære Julenisse, tusen takk for pengene du sendte meg. Jeg har forresten merket meg at du valgte å sende dem via den norske stat, og de sleipingene trakk fra 800 kr i skatt. Så til neste år håper jeg at du kan sende meg pengene direkte."

ann-britt.rognes@seland-law.no

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us