Pressemelding: Seland Orwall blir en del av Rödl & Partner

Seland Orwall blir en del av Rödl & Partner og etablerer seg blant de ledende internasjonale advokatfirmaene.

No items found.
27/4/22

Seland Orwall blir en del av Rödl & Partner og etablerer seg blant de ledende internasjonale advokatfirmaene 

Oslo, 26.4.2022: Nok et forretningsjuridisk advokatfirma tar steget ut i verden og inngår samarbeid med et av de største advokat- og rådgiverselskapene i Europa.

Det internasjonale rådgivnings- og revisjonsselskapet Rödl & Partner har inngått samarbeidsavtale med Advokatfirmaet Seland Orwall AS. Som et resultat av dette vil Rödl & Partner være til stede også i Norge fra 27. april 2022. Firmaet vil hete “Advokatfirmaet SELAND | RÖDL & PARTNER AS” og vil beholde sitt fokus på oppkjøp, transaksjoner og fast eiendom. SELAND | RÖDL & PARTNER vil også levere skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

På verdensbasis har Rödl & Partner 5260 ansatte og 107 kontorer i 50 land – både egne og partnere. Rödl & Partner er rangert som Europas 7. største advokatfirma.

“Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører”, uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Seland | Rödl & Partner. 

“Med SELAND | RÖDL & PARTNER er vi nå til stede i hele nord-Europa – en region vi har vært aktive i siden 1993, og hvor vi nå rangeres som en av de største internasjonale tjenesteleverandørene etter de 4 store”, sier Prof. Dr. Christian Rödl, CEO og styreleder i Rödl & Partner. “Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl & Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette.”

Rödl & Partner har flere cross-border faggrupper med advokater fra de ulike landene. “Med samarbeidet vil vi få store synergier innen M&A, fast eiendom, skatte- og avgiftsrådgivning. I oppdrag av internasjonal karakter vil vi kunne rådgi våre kunder bedre og mer effektivt. Vi ser særlig at det vil bli mer samarbeid med advokater i Tyskland, Danmark, Sverige, Storbritannia og Baltikum” uttaler Jynge videre.

“Rödl og Partner er opptatt av faglig samarbeid og utvikling. Vi ser frem til både faglige og sosiale samlinger og også å kunne dra veksler på ressurser innen IT, teknologi, kompetanseutvikling.”

For eksempel er Tyskland en av Norges viktigste handelspartnere. “I disse krevende tider, har det blitt enda tydeligere at Norge er svært relevant og strategisk viktig for den Europeiske energiforsyningen”, fastslår Jens Pastille, managing partner for Baltikum og Norden hos Rödl & Partner. “Tyskland vil fortsette å være avgjørende viktig for Norge – vi ønsker særlig små og mellomstore tyske bedrifter som ønsker å etablere seg i Norge velkommen”, legger Johan S. Seland til, partner og medgründer av Seland Owall. Seland har nært kjennskap til tysk-norsk forretningsvirksomhet gjennom mange år. “Vi har store planer for fremtiden, og er nå mer enn noen gang første kontaktpunkt for tyske selskaper i Norge”, er Johan S. Seland og Christian Rödl skjønt enige om. 

J:\Roedl-2022\Bilder\DSC_0545.JPG

Med det internasjonale samarbeidet følger også en mulighet for ansatte advokater til utplassering inn og ut av Norge. “For eksempel vil det være mulig å få utveksling til Berlin eller en av de 106 andre byene selskapet har kontor, og vi ser også frem til å få kolleger fra utlandet som tar utplassering hos oss i Norge” sier Jynge.

Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og 4 andre partnere i 1993, og er et mellomstort norsk advokatfirma, med sine i dag nærmere 20 advokater. Seland Orwall har ekspertise innenfor fast eiendom M&A og strategisk skatterådgivning, samt merverdiavgift. 

For ytterligere informasjon:

Jørgen S. Jynge, Managing Partner Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us