Rödl & Partner annonserer oppkjøp av norsk regnskaps- og outsourcing-foretak Omega Accounting.

Det internasjonale rådgivningsselskapet Rödl & Partner, med 5 500 ansatte, hovedbase i Tyskland og kontorer i 55 land, annonserte i dag å ha kjøpt opp det norske regnskapsfirmaet Omega Accounting AS og dets polske søsterselskap Polish Connections

No items found.
8/6/23

Det internasjonale rådgivningsfirmaet Rödl & Partner, med 5 500 ansatte, hovedbase i Tyskland og kontorer i 55 land, annonserte i dag å ha kjøpt opp det norske regnskaps- firmaet Omega Accounting AS og dets polske søster-selskap Polish Connection. Rödl & Partner styrker dermed sin tilstedeværelse i Norge, der Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner allerede er tilbyder av advokattjenester for deres internasjonale kunder.  

Gjennom oppkjøpet utvider Rödl & Partner sitt fotavtrykk i det norske markedet, som allerede er godt etablert gjennom samarbeidet med Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS, som har kontorer i Oslo og Trøndelag. Oppkjøpet er ledd i en strategi for å tilby norske bedrifter et bredt utvalg av tjenester, juridisk rådgivning innen MNA, skatt- og avgift, finansregnskap, HR og lønn.    

Managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner ønsker oppkjøpet velkommen. «Vi har allerede et nært og godt samarbeid med Omega Accounting og Polish Connection i Polen. Gjennom oppkjøpet vil virksomhetene våre knyttes enda tettere sammen, og vi vil i tillegg til våre advokattjenester kunne tilby regnskapsførsel, -utlønning og andre outsourcing-tjenester til norske bedrifter.»  

Jørgen Sandaas Jynge sier videre: «Vi samarbeider i dag tett med mange av Rödl & Partner sine kontorer i Europa. Det er flott heretter å kunne tilby Rödl & Partner sine kunder også andre tjenester enn den juridiske rådgivning som vi i Seland | Rödl & Partner har ekspertise på.  Det er også hyggelig å allerede nå se økt etterspørsel etter advokattjenester fra Omega Accounting og Polish Connection sine kunder.»  

I forbindelse med oppkjøpet endrer Omega Accounting sitt navn til Rödl & Partner Accounting AS.

Jens-Christian Pastille, Managing Partner for Rödl & Partner Norden, sier:  «Få andre kan se tilbake på en så suksessrik historie med etablering av utenlandsk virksomhet i Norge som Omega Accounting. Norge er i seg selv et av de mest interessante markedene i Europa».

Aleksandra Fajfer Eriksen, grunnlegger og styreleder i Omega Accounting, skal representere merkevaren sammen med Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner i Norden. Hun legger til: «Jeg ser frem til denne nye verdenen av muligheter, i arbeidet med å etablere enda bedre tjenester for våre kunder. Jeg følte umiddelbart at Rödl & Partner-familien var en perfekt match med vår virksomhet.  De er globalt aktive, men likevel dypt forankret i sine markeder».

Omega Group inkluderer også Polish Connection sp. z o.o., en kjent partner for outsourcing som betjener det polsk-nordiske næringslivet. De yter profesjonelle tjenester til enkeltpersoner og virksomheter som opererer i Norge eller planlegger å drive virksomhet der. Overtakelsen av Polish Connection sp. z o.o. er derfor en velkommen forsterkning av Rödl & Partners allerede sterke tilstedeværelse på den polske kysten.

«Dette er veldig gode og oppmuntrende nyheter for oss. Vårt firma er allerede til stede i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Sammenslåingen med Omega Accounting AS og Polish Connection sp. z o.o. gir oss enda flere utviklingsmuligheter og en sjanse til å utvide virksomheten vår til det skandinaviske markedet», sier Renata Kabas-Komornicza, managing partner i Rödl & Partner i Tyskland.

Dette er Rödl & Partner:

Rödl & Partner er et internasjonalt konsern som tilbyr integrerte tjenester innen M&A- skatt- og  forretningsrådgivning, HR, revisjon, regnskap og outsourcing av forretningsprosesser. De har over 100 kontorer i 55 land, hvor de sysselsetter over 5 500 personer. I Polen sysselsetter firmaet over 500 ansatte i seks byer: Krakow, Gdansk, Gliwice, Poznan, Warszawa og Wroclaw. I Norden og Baltikum har Rödl & Partner mer enn 250 profesjonelle ansatte som er til stede i København, Malmö, Oslo, Stockholm, Helsinki, Tallinn, Riga og Vilnius.

Dette er Advokatfirmaet Seland I Rödl & Partner AS:

• Grunnlagt i 1993

• Spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom, selskapsrett og arbeidsrett.

• En viktig del av virksomheten er å yte bistand og juridisk rådgivning ved utenlandske selskapers etablering av virksomhet og drift i Norge.

• I april 2022 inngikk Advokatfirmaet Seland et formalisert samarbeid med det internasjonale advokat-, rådgivnings- og revisjonsselskapet Rödl & Partner.

Dette er Rödl & Partner Accounting AS:  

• Grunnlagt i 2004

• Spisskompetanse innenfor norsk regnskap og internasjonal samarbeid med store bedrifter.

• Tilbyr:  

skybaserte regnskapsprogrammer

individuelle, skreddersydde løsninger tilpasset etter kundens behov

personlig oppfølging av kunder

rådgivning og tett samarbeid med økonomi avdelinger

flerspråklig, erfarent team

Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS er spesialister på skatt og avgift, fast eiendom, selskapsrett og arbeidsrett. Hos oss får du samme bistand som hos de større firmaene, med en mer personlig tilnærming.

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us