Vi søker advokat/advokatfullmektig

På grunn av økende oppdragsmengde, søker vi etter en eller flere dyktige advokater og/eller advokatfullmektiger. Vi ønsker deg som er nysgjerrig, ambisiøs og løsningsorientert, og som tar selvstendig ansvar for fremdrift og eget arbeidsresultat.

No items found.
23/1/19

På grunn av økende oppdragsmengde, søker vi etter en eller flere dyktige advokater og/eller advokatfullmektiger. Vi ønsker deg som er nysgjerrig, ambisiøs og løsningsorientert, og som tar selvstendig ansvar for fremdrift og eget arbeidsresultat. Det er en stor fordel om du har relevant arbeidserfaring, men det er ikke et krav.

Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, i et profesjonelt fagmiljø sentralt i Oslo. Hos oss møter du hyggelige kolleger, og vi vektlegger en god balanse mellom arbeid og fritid. Du får selvstendig saksansvar og gode muligheter for prosedyre.

Advokatfirmaet Seland Orwall DA har i dag en sterk posisjon innenfor bransjer som landbruk/samvirke, regnskap/revisjon, eiendom/entreprise og tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

Kontaktperson: Adv. Audun Gjøstein

                     post@selandorwall.no

                     mob: 920 13 504

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us