ADVOKATFIRMAET SELAND | RÖDL & PARTNER SPONSER GOLFTALENTET SEBASTIAN EIDSÆTHER SYR

Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner har inngått sponsoravtale med golfspilleren Sebastian Eidsæther Syr for resten av sesongen 2022.

1/8/22

Sebastian Eidsæther Syr er født i 1999 og representerer Losby Golfklubb. Sebastian ble profesjonell 1. januar 2020, og har siden da spilt Nordic League/Ecco Tour, hvor han også spilte som amatør. Han har spilt golf siden han var fem år gammel, og startet sin satsning mot en mulig proffkariere når han var 16 år. I innværende sesong kan han blant annet vise til to topp fem-plasseringer på Ecco Tour.

Gjennom avtalen ønsker Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner å være en aktiv støttespiller for Sebastian og å legge til rette for hans finansiering og satsing på golf på et internasjonalt nivå. «Vi har valgt å satse på Sebastian fordi han er en ung og målrettet utøver med sunne og gode verdier. Vi mener derfor at han er en god match for vårt firma og den internasjonale satsingen vi nå gjør som en del av Rödl & Partner. Målsettingen ved avtalen er at vi kan bidra til å etablere Sebastian i toppen av Ecco-tour i løpet av 2022/2023. Deretter er målsettingen at Sebastian skal kvalifisere seg til Challenge Tour og Europatouren i løpet av de neste tre årene.», uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge.

Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS er glade for å ha inngått en sponsoravtale med Sebastian som kan bidra til hans og vårt firmas utvikling, og gleder oss til å følge Sebastian Eidsæther Syr i hans satsing mot å etablere seg i Europatoppen i golf.

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss

Do you need a lawyer with high expertise and a personal approach? 

Contact us