Aktuelt

Aktuelle saker

Merverdiavgift og frivillig registrering ved utleie av fast eiendom

Få oversikt over merverdiavgift og frivillig registrering ved utleie av eiendom. Les om unntak, fradrag og konkurransehensyn. Kontakt oss for rådgivning.

Les mer   

Registering i merverdiavgiftsregisteret

Lær hvordan du registrerer deg i merverdiavgiftsregisteret og vilkårene for å forhåndsregistrere deg. Få fradrag for inngående mva ved store investeringer.

Les mer   

Advokat med skatt og merverdiavgift som spesialfelt

Vi er advokater som betraktes som en ledende spesialist på skatt og merverdiavgift. Besøk vår nettside nå for mer info om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Les mer   

Beskatning ved salg av næringseiendom

Det er mange regler i forbindelse med beskatning ved salg av næringseiendom. Ved bruk av advokat kan du vurdere alle faktorene nøye og presist. Kontakt oss!

Les mer   

Har bedriften fått Bokettersyn?

Har bedriften fått forenklet eller utvidet bokettersyn og havnet i en komplisert sak? Da kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Se vår nettside nå!

Les mer   

Advokat fast eiendom

Vi arbeider med alle typer saker innenfor fast eiendoms rettsforhold. Som advokat gir vi tydelige og praktiske råd, forankret i dine kommersielle behov.

Les mer   

Aksjonæravtale - Profesjonell rådgivning

Vi gir tydelige og praktiske råd i forbindelse med aksjonæravtale, forankret i dine kommersielle behov. Hos oss får du direkte kontakt og personlig oppfølging.

Les mer   

Advokat med spesialfelt på samvirke

Vi har lang erfaring på området samvirke og betraktes som landets spesialister på selskapsrettslige problemstillinger. Kom i kontakt med en av våre advokater nå.

Les mer   

Trenger du en advokat med høy kompetanse og en personlig tilnærming?

Kontakt oss